menu kulinářského léta
KENNY KHAMTEUM – 11. 7. 2018
Objednávky přijímáme do 28. 6. 2018
- Khao Phad Kung – Rizoto z jasmínové rýže s krevetami, bok-choi zeleninou, jarní cibulkou a kousky ananasu
- Phad Thai – Restované rýžové nudle s tamarindovou omáčkou, sojovými klíčky a arašídy
- Panang Nua – Hovězí kostky na kari omáčce s batáty, thajskou bazalkou a feferonkami
- Kai Priao Wan – Kuřecí nudličky ve sladkokyselé omáčce s čerstvou zeleninou a ananasem
- Mu Phad Kraprao – Vepřové kousky restované na ústřicové omáčce s bazalkou, chilli papričkami, bambusovými výhonky, zelenými fazolkami a česnekem
MARCEL IHNAČÁK – 18. 7. 2018
Objednávky přijímáme do 5. 7. 2018
- Salát s marinovanou červenou řepou & kozím sýrem, bulgurem a jarní cibulkou
- Gnocchi s omáčkou s houbami shi take, chřestem a parmezánem
- Tortila se sýrem haloumi, čerstvou zeleninou a salsou se sušených rajčat
- Grilovaná krůtí prsa s prosciuttem, šalvějovou omáčkou, pečenými bramborami, cherry rajčaty a pak choy
- Mandlový koláč s malinami a creme fraiche
JAN PUNČOCHÁŘ – 1. 8. 2018
Objednávky přijímáme do 19. 7. 2018
- Humus de luxe, pečené papriky s tymiánem a citronem
- Salát z vodního melounu se sýrem feta, rajčaty a trhané kukuřičné kuře
- Teplý bramborový salát s ančovičkami a grilovaný pstruh
- Marinovaný ananas, pečené banány, panna cotta z kokosového mléka a omáčka z potočnice
- Telecí ramínko na liškách a pečený celer
RONI RADOSH – 8. 8. 2018
Objednávky přijímáme do 26. 7. 2018
- Huevos a la mexicana (vajíčka na mexický způsob s papričkami jalapeňo a smaženými černými fazolemi)
- Enchilada (plněná tortillase zakysanou smetanou)
- Pescado rodrigo (ryby v marinádě z limetky, worcesteru, maggi, balsamica) s tostadou
- Ceviche s houbami a avokádem
- Kuřecí fajitas s bílou rýží
RICHARD FUCHS – 15. 8. 2018
Objednávky přijímáme do 2. 8. 2018
- Quinoa bircher müsli s lesními plody a praženými mandlemi
- Bulgurový salát s chobotnicí, fenyklem, limetou a pestem ze sušených rajčat
- Šafránové risone s hráškem, lesními houbami a krůtím masem marinovaným v jogurtu a koriandru
- Králičí stehno s aceto balsamico omáčkou, zkaramelizovanou perlovou cibulkou, lardo slaninou a bramborovou kaší s křenem
- Sicilský cous cous se sušeným ovocem. pistáciemi a rajčetem sušeným v třtinovém cukru s vanilkou
MICHAL BUČEK – 29. 8. 2018
Objednávky přijímáme do 16. 8. 2018
- Štrůdl plněný uzeným oštěpkem, bílým zelím a bramborovou kaší, čerstvá majoránka, kaviár z červené řepy, celerove pyré
- Lehký salát s chipsem z lotosového kořene, fregolou a dresinkem z tří druhů citrusů
- Mořský vlk, černá čočka beluga se zeleninou a konfitovaným fenyklem, smetanový rybí bisque
- Spaghetti z marakuji s čerstvým ovocem a chipsem z bílé čokolády
- Beef Adobo – Hovězí pomalu vařené trhané maso s uzenou Ancho chilli papričkou, chedar, nachos