menu kulinářského léta

KENNY KHAMTEUM – 11. 7. 2018 

Objednávky přijímáme do 28. 6. 2018

  1. Khao Phad Kung – Rizoto z jasmínové rýže s krevetami, bok-choi zeleninou, jarní cibulkou a kousky ananasu
  2. Phad Thai – Restované rýžové nudle s tamarindovou omáčkou, sojovými klíčky a arašídy
  3. Panang Nua – Hovězí kostky na kari omáčce s batáty, thajskou bazalkou a feferonkami
  4. Kai Priao Wan – Kuřecí nudličky ve sladkokyselé omáčce s čerstvou zeleninou a ananasem
  5. Mu Phad Kraprao – Vepřové kousky restované na ústřicové omáčce s bazalkou, chilli papričkami, bambusovými výhonky, zelenými fazolkami a česnekem

 

MARCEL IHNAČÁK – 18. 7. 2018

Objednávky přijímáme do 5. 7. 2018

  1. Salát s marinovanou červenou řepou & kozím sýrem, bulgurem a jarní cibulkou
  2. Gnocchi s omáčkou s houbami shi take, chřestem a parmezánem
  3. Tortila se sýrem haloumi, čerstvou zeleninou a salsou se sušených rajčat
  4. Grilovaná krůtí prsa s prosciuttem, šalvějovou omáčkou, pečenými bramborami, cherry rajčaty a pak choy
  5. Mandlový koláč s malinami a creme fraiche

 

JAN PUNČOCHÁŘ – 1. 8. 2018

Objednávky přijímáme do 19. 7. 2018

  1. Humus de luxe, pečené papriky s tymiánem a citronem
  2. Salát z vodního melounu se sýrem feta, rajčaty a trhané kukuřičné kuře
  3. Teplý bramborový salát s ančovičkami a grilovaný pstruh
  4. Marinovaný ananas, pečené banány, panna cotta z kokosového mléka a omáčka z potočnice
  5. Telecí ramínko na liškách a pečený celer

 

RONI RADOSH – 8. 8. 2018

Objednávky přijímáme do 26. 7. 2018

  1. Huevos a la mexicana (vajíčka na mexický způsob s papričkami jalapeňo a smaženými černými fazolemi)
  2. Enchilada (plněná tortillase zakysanou smetanou)
  3. Pescado rodrigo (ryby v marinádě z limetky, worcesteru, maggi, balsamica) s tostadou
  4. Ceviche s houbami a avokádem
  5. Kuřecí fajitas s bílou rýží

 

RICHARD FUCHS – 15. 8. 2018

Objednávky přijímáme do 2. 8. 2018

  1. Quinoa bircher müsli s lesními plody a praženými mandlemi
  2. Bulgurový salát s chobotnicí, fenyklem, limetou a pestem ze sušených rajčat
  3. Šafránové risone s hráškem, lesními houbami a krůtím masem marinovaným v jogurtu a koriandru
  4. Králičí stehno s aceto balsamico omáčkou, zkaramelizovanou perlovou cibulkou, lardo slaninou a bramborovou kaší s křenem
  5. Sicilský cous cous se sušeným ovocem. pistáciemi a rajčetem sušeným v třtinovém cukru s vanilkou

 

MICHAL BUČEK – 29. 8. 2018

Objednávky přijímáme do 16. 8. 2018

  1. Štrůdl plněný uzeným oštěpkem, bílým zelím a bramborovou kaší, čerstvá majoránka, kaviár z červené řepy, celerove pyré
  2. Lehký salát s chipsem z lotosového kořene, fregolou a dresinkem z tří druhů citrusů
  3. Mořský vlk, černá čočka beluga se zeleninou a konfitovaným fenyklem, smetanový rybí bisque
  4. Spaghetti z marakuji s čerstvým ovocem a chipsem z bílé čokolády
  5. Beef Adobo – Hovězí pomalu vařené trhané maso s uzenou Ancho chilli papričkou, chedar, nachos

 

SLEDUJTE NÁS NA INSTAGRAMU

Instagram did not return a 200.