menu kulinářského léta 2019
ZDENĚK KŘÍŽEK – 10. 7. 2019
Příjem objednávek ukončen.
- Humus z červené řepy – halloumi sýr, bulgur, granátové jablko, papadum
- Indonéský salát Gado gado – tofu, mungo výhonky, křepelčí vejce, arašídová omáčka
- Kuřecí steak s yakitori omáčkou – houby shimeji, mořské řasy Kaiso, jasmínová rýže
- Thajský mango salát – krevety, lotosový kořen, koriandr, chilli dresing
- Na páře vařený mořský vlk – hlíva královská, bok choi, omáčka ze švestkového vína
ANCHAL BHALLA – 17. 7. 2019
Příjem objednávek ukončen.
- Dal parantha, Lassi – Palačinky plněné luštěninou, Lassi nápoj
- Kheer – Rýžový puding s šafránem a pistáciemi
- Vege Thali (Vindaloo, Palak Paneer, Kadi, Rice, Chapati, Pickle, Papad) – Kombinace jídel (zelenina v pálivé omáčce, čerstvý sýr ve špenátové omáčce, žluté indické curry, placky, zelenina)
- Daal – Lušteninová kořeněná směs
- Butter chicken – Máslové kuře v krémové rajčatové omáčce
JAN VORÁČEK – 24. 7. 2019
Příjem objednávek ukončen.
- Domácí uzený losos s avokádovým quacamole a koriandrovým jogurtem
- Mango tiramisu
- Thajské červené kari s yuzu a kuřecím supreme
- Letní zeleninová rolka se žlutým melounem a mučenkovým dresingem
- Pečená pražma královská s lanýžovou miso omáčkou a lilkovým kaviárem
JAN PUNČOCHÁŘ – 31. 7. 2019
Příjem objednávek ukončen.
- Rýžová kaše s vanilkou a malinami, lískové oříšky v medu
- Salát z červené čočky s kokosovým mlékem a koriandrem
- Perlička s omáčkou z kysaného zelí, zadělávaná kapusta a kopr
- Polévka z fenyklu a anýzu s olivovým olejem a majoránkou
- Tatarák z lilku, s pečenými paprikami a sýrem
MICHAL BUČEK – 14. 8. 2019
Objednávky přijímáme do 8. 8. 2019
- Achiote vepřová plec v jablečném, pomerančovém a limetkovém freshi, nachos, creme fraiche s chipotle chilli
- Telecí roastbeef s lanýžovým kaviárem, kaparovou majonézou s ančovičkou, asiago chips
- 1/2 jarního kuřátka, artyčokové pureé, fava fazole, karotkový gel, levandulový parfém
- Šafránové zeleninové lasagne, bazalková omáčka, uzený parfém
- Bailyes panacotta, amarena gel, variace kandované citrusové kůry
RADEK DAVID – 21. 8. 2019
Objednávky přijímáme do 15. 8. 2019
- Pesto z pečené řepy, pražené pinie a bramborové chipsy
- Mrkvová polévka s pomerančem a zázvorem, marinované krevety a granátové jablko
- Dušené králičí stehno po dijonsku, restovaná kořenová zelenina, bramborové rohlíčky
- Pečená ryba, rajčatová tarhoňa a salát z malých rajčat, bazalky a dresingu z octu z vína chardonnay
- Panna cotta z bílé čokolády a jogurtu, čokoládový crumble, maliny a malinová omáčka
MARCEL IHNAČÁK – 28. 8. 2019
Objednávky přijímáme do 22. 8. 2019
- Salát s černou čočkou, chřestem, cherry rajčaty a parmazánem
- Bulgur s krůtím masem, rajčaty, hlívou ustřičnou a olivovým olejem
- Sendvič s uzeným pstruhem, vajíčkem a creme fraiche s bylinkami
- Dušená telecí kýta s kořenovou zeleninou a krémovou omáčkou s tymiánem, bramborová kaše
- Dezert s mascarpone krémem, pomerančem a kokosem