RICHARD FUCHS
RICHARD FUCHS
jídelní menu
Otevíral v Praze a Egyptě hotely Four Seasons, vařil v pražském Hiltonu, pařížském michelinskými hvězdami ověnčeném restaurantu Taillevent, restaurantu Le Cinq Hotel Paris George V, legendárním italském Amerigo 1934 u Boloně, restaurantu Il Palagio ve Florencii nebo švýcarském restaurantu Il Lago v hotelu Four Seasons v Ženevě.
Procestoval s vařečkou a ostrými noži skoro celý svět, nejvíc mu však učarovala Argentina a země kolem Středozemního moře. Jedním z nejdůležitějších lidí jeho profesního života se stal Vitto Molica, učitel, kolega i přítel, který zažehl v Richardovi jiskru kulinářské vášně. A také lásku k italské kuchyni.
Jeho elegantní kompozice jsou tvořeny špičkovými surovinami a obrovskou dávkou kuchařské fantazie. V současnosti se k naší velké radosti věnuje projektům v České republice a nesmí tedy chybět ve výběru šéfkuchařů, kteří uvaří i pro vás.