Michal buček

Michal Buček

JÍDELNÍ MENU

Michal Buček je zkušený šéfkuchař s bohatou praxí v oblasti špičkové gastronomie, který svou kariéru postavil na pevných základech preciznosti, kreativity a respektu k surovinám. Své dovednosti zdokonaloval v luxusních pětihvězdičkových hotelích, jako je Hotel HILTON 5*, kde vedl kuchyně hned ve dvou ze čtyř restaurací uvnitř hotelového komplexu.

Následně působil jako šéfkuchař prestižního hotelu Kingscourt v centru Prahy. Jeho profesní cesta ho dále zavedla i do světa televizní gastronomie – jako culinary producent se významně podílel na třech sezónách oblíbené kulinářské soutěže MasterChef Česko, kde měl na starost odbornou stránku přípravy pokrmů, surovin a celkové kuchyňské produkce. V současné době se Michal naplno věnuje vedení gastronomického provozu celé společnosti BALTACI se sídlem ve Zlíně, kde zúročuje své dlouholeté zkušenosti nejen při řízení týmů, ale také při nastavování vysokých standardů kvality. Jeho práce však nekončí jen v profesionální kuchyni – pravidelně vystupuje v pořadech České televize, jako jsou Dobré ráno nebo Sama doma, kde představuje divákům zajímavé recepty, trendy a nápady z české i mezinárodní kuchyně.

Michal rovněž s velkou oblibou pořádá kurzy vaření a degustační večery, během kterých předává své znalosti a nadšení pro gastronomii široké veřejnosti, a to vždy s důrazem na osobní přístup, detail a chuťový zážitek.

Fotogalerie

Fotografie Michala Bučka při práci najdete níže v galerii.

SLEDUJTE NÁS NA INSTAGRAMU